Supa de Bulgur – Gustoasa și Nutritiva din: ceapa, morcovi, cartofi, bulgur, ulei de masline, curry, sare, piper, verdeata. Este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să adauge o notă de consistentă și nutriție într-o supă cu legume. Bulgurul este un aliment tradițional în bucătăria orientală, care aduce un gust ușor de nuci și […]
Salata de castraveti si capsuni
PrinteazaSalata de castraveti si capsuni din: otet de orez, marar, menta, boia dulce, sare, zahar brun, ulei de masline, capsuni, castravete, ceapa, ridichi si patrunjel.
Aveţi astfel o salată potrivită în orice dietă deoarece vă aduce fibre în cantitate mare, vitamina A, C şi K, toate indispensabile aparatului cardiovascular.
Ingrediente:
- 3 linguriţe de otet de orez
- 2 linguriţe de mărar pisat
- 2 linguriţe de mentă pisată
- jumătate de linguriţă de boia dulce
- jumătate de linguriţă de sare si tot atât zahăr brun
- un sfert de ceaşcă de ulei de măsline extravirgin
Ingrediente salată:
- 4 ceşti de căpşuni
- un castravete de dimensiuni medii decojit
- 4 cepe mici tăiate extrem de fin
- 6 ridichi medii feliate
- pătrunjel sau orice altă verdeaţă, după gust
Mod de preparare:
Intr-un bol, mixaţi toate ingredientele cu excepţia uleiului. Amestecul se adaugă ulterior în uleiul de măsline.
Intr-un bol de dimensiuni mari se mixează legumele si fructele tăiate cu sosul proaspăt preparat.
Apoi se pune pe 6 farfurii mari si se serveşte imediat.
Salata de castraveti si capsuni
Pofta buna!
Mușețel: Miracolul Naturii – De la Beneficii la Rețete Delicioase
Mușețel: Miracolul Naturii – De la Beneficii la Rețete Delicioase. Mușețelul, cunoscut științific sub numele de Matricaria chamomilla, este o plantă medicinală prețuită pentru proprietățile sale calmante și antiinflamatorii. Originar din Europa și Asia de Vest, mușețelul a fost folosit în scopuri medicinale încă din timpurile antice, când egiptenii și grecii antici îl prețuiau pentru […]