Salata de ceapa cu peste si maioneza

Printeaza

Salata de ceapa cu peste si maioneza din: ceapa, ton, maioneza, otet, lamaie, masline.

retete

Ingredinte:

  • o ceapa mare
  • o conserva de ton
  • 10 linguri maioneza
  • otet

pentru ornat:

  • lamaie
  • masline

 

Mod de preparare

Se taie ceapa solzisori, se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute. Se stoarce si se amesteca cu 2-3 picaturi de otet.

Ceapa astfel preparata se asaza pe fundul unui platou.

Se desface conserva de peste si se pune peste ceapa, iar peste aceasta se toarna maioneza.

Se orneaza cu lamiie si masline.

Se serveste dupa 1/2 ora

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

 

Salată de peşte cu ceapa rosie si maioneza

Salată de peşte cu ceapa rosie si maioneza din: fileuri de hering marinat, mar, ceapa rosie, maioneza, iaurt, cartofi, morcov, oua, zeama de lamaie, sare si piper alb. Ingrediente: 5 fileuri de hering marinat 1 mar 1 ceapa rosie 2 linguri cu maioneza 1-2 linguri cu iaurt gras 2 cartofi fierti 1 morcov fiert 2 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.