Salata de ceapa rosie
PrinteazaSalata de ceapa rosie din: ulei, sare, ceapa rosie, otet.
Poate te intereseaza si:
- Salata din varza de Bruxelles, nuci si ceapa rosie
- Salata de ciuperci cu ceapa rosie si telina
- Salata de spanac cu ceapa rosie, curmale si migdale
- Salata de cartofi cu ceapa rosie si sos de hrean
- Salata de sfecla cu ceapa rosie si avocado
- 1 lingură ulei
- sare
- 2 cepe roşii mari
- 1 lingură oţet bun
Mod de preparare:
Ceapa se taie felii subţiri (sau se sparge într-un şervet, pisându-se mărunt cu pumnul, după o veche tradiţie culturală). Se sărează, se amestecă bine, să se-ndulcească se adaugă oţetul, apoi uleiul.
Pentru faţă, se mai poate presăra ceva verde, un pic de mărar mai ales.
Dacă o mâncaţi cu jumări sau slană, cum se-ntâmplă de obicei, nu mai puneţi ulei.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- salata de ceapa rosie
- salata de ceapa
- salata ceapa rosie