Salata cu ceapa verde, dovlecei si mazare

Printeaza

Salata cu ceapa verde, dovlecei si mazare: Incinge o tigaie cu puţin ulei, pune 2 dovlecei, tăiaţi rondele subţiri, şi căleşte-i puţin până se înmoaie.

Căleşte apoi în tigaie 1 legătură de ceapă verde, curăţată şi tăiată pe lung.
Amestecă dovleceii cu ceapa şi 250 g mazăre congelată, decongelată şi opărită 1 min.

Lasă la temperatura camerei. Toacă mărunt câteva fire de mentă, pune-le peste 6 linguri de vinegretă cu muştar şi miere, amestecă bine şi toarnă peste legume.

Serveşte imediat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.