Salata chinezeasca cu taitei
PrinteazaSalata chinezeasca cu taitei din: taitei, morcovi, praz, ardei, sos de soia, piper, sare, ulei de masline.
- 400 g tăiţei chinezeşti cu ou
- 4 morcovi
- două fire de praz
- doi ardei graşi roşii
- două linguri de sos de soia
- piper
- sare
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Tăiţeii se fierb în apă cu sare. în timp ce fierb, prazul şi ardeii se taie bucăţele, iar morcovii rondele. Morcovii şi prazul se călesc în trei linguri de ulei de măsline, timp de 2-3 minute, după care se pune sosul de soia şi se laşă să fiarbă, 10 minute.
Se adaugă ardeii Se sărează şi se piperează. Se pun pastele şi se lasă pe foc mic timp de 5 minute.
Poftă bună!
O sa fac si eu o salata din asta, nu stiu daca-i chinezeasca, dar sper sa iasa buna