Salata chinezeasca de morcov
PrinteazaSalata chinezeasca de morcov
- 1 kg morcov crud
- 4-5 linguri oţet
- 1/2 pahar ulei
- 1 linguriţă sare
- 3 linguri zahăr
- 1 linguriţă piper
- 1 căpăţână usturoi
- 1 linguriţă rasă de coriandru
Mod de preparare:
Se dă morcovul prin răzătoarea mare, se amestecă cu usturoiul zdrobit şi cu celelalte ingrediente. La urmă se pune coriandrul, care trebuie să fie neapărat măcinat sau măcar mărunţit.
Nu scăpaţi mai mult coriandru, pentru că se strică gustul salatei. Se amestecă foarte bine şi se lasă vreo oră să se pătrundă. Este absolut delicioasă, atât cu orice fel de carne, cât şi cu pizza. In plus, se poate păstra în frigider câteva săptămani.
Salata chinezeasca de morcov
Pofta buna!