Salată de ciuperci de padure
PrinteazaSalată de ciuperci de padure din: ciuperci, oua, ulei, usturoi, paine, patrunjel, sare si piper.
- 400 g ciuperci congelate
- 2 oua
- 100 ml ulei
- 1 catel de usturoi
- paine toast integrala
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Caleste ciupercuţele (mix de ciuperci de pădure) cu un căţel de usturoi tocat. Ţine-le pe foc până ce scade zeama.
Potriveşte de sare şi piper şi lasă la răcit. Intre timp, pregăteşte maioneza dintr-un gălbenuş fiert şi unul crud şi toarnă uleiul treptat.
Prăjeşte pâinea toast. Amestecă ciupercuţele cu maioneza şi pune câte o lingură cu salată pe fiecare felie de pâine.
Ornează cu frunze de pătrunjel şi serveste.
Salată de ciuperci de padure
Pofta buna!
Arata bine salata asta!