Salata cu cod, masline si cartof

Printeaza

Salata cu cod, masline si cartof din: salată, file de Baccală (cod sărat şi uscat) desârat, măsline negre, usturoi, ulei de măsline extravirgin, cartof, rosie, floare de dovleac, fenicul sălbatic.

 

Ingrediente:

  • 100 g de salată
  • 300 g de file de Baccală (cod sărat şi uscat) desârat
  • 50 g de măsline negre
  • 1 căţel de usturoi
  • ulei de măsline extravirgin
  • 1 cartof fiert
  • 1 roşie
  • 1 floare de dovleac
  • fenicul sălbatic

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie non-aderentă lăsaţi uleiul să se încingă, adăugaţi fileurile de Baccalâ şi prăjiţi-le timp de 5 minute pe fiecare parte.

La jumătatea timpului de gătire, adăugaţi căţelul de usturoi, măslinele, feniculul şi cartoful tăiat. Adăugaţi un pic de apă, diminuaţi flacăra şi acoperiţi cu capacul.

Continuaţi să gătiţi timp de 5 minute. Formaţi un pat din salată pe platoul de servire, apoi potriviţi codul desfăcut în bucăţi, cartoful şi măslinele.

Decoraţi cu ornamente făcute din roşie şi cu petale de floare de dovleac. Serviţi preparatul cald.

Salata cu cod, masline si cartof

Salata_cu_cod_masline_si_cartof

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.