Salata de conopida cu marar si mustar

Printeaza

Salata de conopida cu marar si mustar

Ingrediente:

  • 1 conopida mare sau 2 mai mici
  • 2-3 linguri ulei
  • 2-3 linguri otet (zeama de lamaie)
  • 1-2 lingurite mustar
  • sare
  • piper
  • marar

 

Mod de preparare:

Conopida se curata, se desface in buchetele, se spala bine, se pune la fiert in apa clocotita sarata, avind grija sa nu fiarba prea mult deoarece se sfarma. Cind este gata, se scurge si se pune in salatiera.

Separat se face un sos din mustar subtiat cu otet si ulei, sare, piper si marar tocat marunt. Se toarna sosul peste conopida si se serveste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.