Salata de conopida cu patrunjel

Printeaza

Salata de conopida cu patrunjel din: conopida, untdelemn, lamaie, sare, piper, patrunjel verde.

Ingrediente:Salata de conopida cu patrunjel

  • 0 conopidă
  • 2-3 linguri untdelemn
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se ţine conopida în apă rece timp de o jumătate de oră, cu puţină sare, după ce a fost curăţată de frunze şi de cotor.

Apoi se desface în bucăţele şi se aşează într-o salatieră. Se prepară un sos din untdelemn, sare, piper, zeamă de lămâie sau oţet diluat, care se toarnă peste conopida crudă.

Se pune pătrunjel verde tocat şi se amestecă bine.

In loc de sos se poate folosi maioneză.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.