Salata de conopida picanta

Printeaza

Salata de conopida picanta

Ingrediente:

  • 1 conopidă mare sau 2 mici
  • 3-4 linguri ulei
  • 2-3 linguri oţet
  • 1-2 linguriţe muştar
  • sare
  • piper negru
  • mărar

 

Mod de preparare:

Salata de conopida picanta: Cureţi conopida, o desfaci în bucheţele, o speli bine şi o pui la fiert în apă clocotită sărată, având grijă să nu fiarbă prea mult deoarece se sfărâmă. Când este gata, o scurgi şi o pui în salatieră.

Separat faci un sos din muştar subţiat cu oţet şi ulei, sare, piper şi mărar tocat mărunt. Torni sosul peste conopidă şi o serveşti.

 

Pofta buna!

 

 

 

Mazăre cu Ciolan Afumat

din: ciolan afumat, mazare, morcovi, ceapa, usturoi, dafin, cimbru, sare, piper, apa. Acest fel de mâncare, adânc înrădăcinat în bucătăria tradițională, oferă o experiență culinară autentică, reușind să aducă împreună gusturi și mirosuri care încântă simțurile. Fiecare ingredient își joacă rolul său esențial, contribuind la complexitatea gustului final. Urmăriți îndeaproape pașii […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.