Salată de crab cu grepfrut
PrinteazaSalata de crab cu grepfrut din: grepfruturi, maioneza, chutney de mango, mustar de dijon, ulei de susan, piper, carne alba de crab, nasturel, andiva si frunze de salata.
Ingrediente:
- 4 grepfruturi
- 2 linguri maioneza cu continut redus de grasimi
- 1 lingura chutney de mango
- 2 lingurite mustar de Dijon
- 1 lingurita ulei de susan prajit
- piper dupa gust
- 350 g carne alba de crab curatata de orice urma de cartilaj
- 125 g nasturel curatat de codite batrane
- 1 andiva taiata pe diagonala in fasii de 1 cm
- frunzele de la 1 salata rotunda
Mod de preparare:
Curăţă grepfruturile de coajă cu un cuţitaş. Se desface fiecare fruct în felii deasupra unui castron, îndepărtând pieliţa albă; se păstrează sucul stors în castron.
Amestecă maioneza, sosul picant de mango, muştarul, uleiul de susan, piperul şi 3 linguri de suc de grepfrut.
Adaugă carnea de crab, amestecând bine. Adaugă frunzele de năsturel, andiva şi feliile de grepfrut şi se mai amestecă totul o dată. Se serveşte pe un pat de frunze de salată.
Pofta buna!