Salată de crab cu grepfrut

Printeaza

Salata de crab cu grepfrut din: grepfruturi, maioneza, chutney de mango, mustar de dijon, ulei de susan, piper, carne alba de crab, nasturel, andiva si frunze de salata.

Ingrediente:

  • 4 grepfruturi
  • 2 linguri maioneza cu continut redus de grasimi
  • 1 lingura chutney de mango
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • 1 lingurita ulei de susan prajit
  • piper dupa gust
  • 350 g carne alba de crab curatata de orice urma de cartilaj
  • 125 g nasturel curatat de codite batrane
  • 1 andiva taiata pe diagonala in fasii de 1 cm
  • frunzele de la 1 salata rotunda

 

Mod de preparare:

Curăţă grepfruturile de coajă cu un cuţitaş. Se desface fiecare fruct în felii deasupra unui castron, îndepărtând pieliţa albă; se păstrează sucul stors în castron.

Amestecă maioneza, sosul picant de mango, muştarul, uleiul de susan, piperul şi 3 linguri de suc de grepfrut.

Adaugă carnea de crab, amestecând bine. Adaugă frunzele de năsturel, andiva şi feliile de grepfrut şi se mai amestecă totul o dată. Se serveşte pe un pat de frunze de salată.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.