Salată Crab Louie

Printeaza

Salată Crab Louie din: maioneza, ketchup, castravete murat, hean, piper, capere, salata verde, carne de crab, oua, lamai.

Ingrediente:Salata_Crab_louie

  • 1 cana maioneza
  • 1/4 cana ketchup
  • 2 linguri zeama de castraveti murati, amestecata cu un pic de castarvete murat, ras foarte fin
  • 1 lingurita hrean ras
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingurita piper proaspat macinat
  • 4 lingurite capere
  • 2 salate verzi mici
  • 3 cani carne proaspata de crab
  • 4 oua fierte tari
  • 2 lamai, taiate sferturi
  • capere pentru ornat

 

Mod de preparare:

Zdrobiţi bine cu furculiţa caperele tocate. Frecaţi-le bine cu maioneza, ketchupul, zeama de murături, hreanul, zeama de lămâie şi piperul, până se face un amestec cremos. Cu un cuţit bine ascuţit, scobiţi şi scoateţi frunzele din mijloc şi răsfiraţi miezul, având grijă să lăsaţi intacte frunzele.

Tăiaţi în două fiecare miez şi răsfiraţi fiecare jumătate pe câte o farfurie. Puneţi o grămăjoară de carne de crab în fiecare „căuş” de salată. Puneţi alături 2 sferturi de lămâie, câte un ou, tăiat în sferturi, presăraţi câteva capere. Serviţi imediat, cu sosul alături.

Salată Crab Louie

Salata_Crab_louie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.