Salată Crab Louie
PrinteazaSalată Crab Louie din: maioneza, ketchup, castravete murat, hean, piper, capere, salata verde, carne de crab, oua, lamai.
- 1 cana maioneza
- 1/4 cana ketchup
- 2 linguri zeama de castraveti murati, amestecata cu un pic de castarvete murat, ras foarte fin
- 1 lingurita hrean ras
- 2 linguri zeama de lamaie
- 1 lingurita piper proaspat macinat
- 4 lingurite capere
- 2 salate verzi mici
- 3 cani carne proaspata de crab
- 4 oua fierte tari
- 2 lamai, taiate sferturi
- capere pentru ornat
Mod de preparare:
Zdrobiţi bine cu furculiţa caperele tocate. Frecaţi-le bine cu maioneza, ketchupul, zeama de murături, hreanul, zeama de lămâie şi piperul, până se face un amestec cremos. Cu un cuţit bine ascuţit, scobiţi şi scoateţi frunzele din mijloc şi răsfiraţi miezul, având grijă să lăsaţi intacte frunzele.
Tăiaţi în două fiecare miez şi răsfiraţi fiecare jumătate pe câte o farfurie. Puneţi o grămăjoară de carne de crab în fiecare „căuş” de salată. Puneţi alături 2 sferturi de lămâie, câte un ou, tăiat în sferturi, presăraţi câteva capere. Serviţi imediat, cu sosul alături.
Salată Crab Louie
Pofta buna!