Sarmale Delicioase cu Carne de Pui și Aromă de Afumătură din: carne de pui, afumatura, ceapa, usturoi, orez, frunze de varza murata, suc de rosii, boia dulce, sare, piper, ulei de masline, bulion, apa. Sarmalele cu carne de pui și afumătură sunt o variantă modernă a rețetei tradiționale de sarmale, o mâncare iubită în multe […]
Salata de creveti cu paste fainoase
PrinteazaSalata de creveti cu paste fainoase din: paste, creveti, ceapa, ciuperci, castraveti, usturoi, salata, maioneza, rosii, marar, capere, sare, piper, sos.
Ingrediente:
- 250 gr.paste fainoase (farfalle)
- 250 gr.cozi de creveti decorticati
- 2 leg. ceapa verde
- 200 gr.ciuperci din conserva
- 200 gr. castraveti verzi
- 2 fire usturoi verde
- 1 salata verde
- 200 gr. maioneza
- 3 rosii
- 1 leg. marar
- 100 gr. capere
- sare
- piper
- 1 lingurita sos englezesc
Mod de preparare:
Pastele fainoase fierte si racite, se amesteca cu crevetii fierti si raciti, ciupercile, ceapa verde taiata marunt, castravetii verzi taiati cuburi mici, mararul si usturoiul taiate fin, maioneza, caperele si condimentele.
Se decoreaza cu felii de rosii, salata verde.
Pofta buna!
Sarmale Delicioase cu Carne de Pui și Aromă de Afumătură
Cozonac cu Umplutură de Cacao și Alune
Cozonac cu Umplutură de Cacao și Alune din: faina, drojdie, lapte, zahar, oua, unt, sare, coaja de portocala, cacao, alune. Ingrediente pentru aluat: 500 grame de făină 7 grame de drojdie uscată 200 ml de lapte călduț 100 grame de zahăr 2 ouă 100 grame de unt moale 1 linguriță de sare Coaja rasă […]
Ruladă Buturugă de Crăciun cu Ganache de Ciocolată
Ruladă Buturugă de Crăciun cu Ganache de Ciocolată din: oua, zahar, cacao, praf de copt, esenta de vanilie, ciocolata, smantana, unt, zahar pudra. Rulada Buturugă de Crăciun, cunoscută și sub numele de “Bûche de Noël”, este o rețetă tradițională de sărbătoare în Franța. Această variantă clasică combină un blat pufos de ciocolată cu un ganache […]