Burgeri de Linte – Deliciul Vegetarian cu Proteine din: linte, ceapa, usturoi, fulgi de ovaz, chimen, boia de ardei, pudra de usturoi, sare, piper, ulei de masline. Cu o textură suculentă, o aromă bogată și o valoare ridicată a proteinelor, acești burgeri sunt o alegere perfectă pentru vegetarieni și vegani, dar pot fi apreciați de […]
Salata crocanta cu rucola si rodie
PrinteazaSalata crocanta cu rucola si rodie din: ulei de masline, otet balsamic, migdale, rodie, rucola, sare si piper.
Ingrediente:
- 4 linguri ulei de masline
- 4 linguri otet balsamic
- 50 gr migdale fulgi
- 1 rodie
- 200 gr rucola
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spala bine rucola. Curata rodia si separa samburii zemosi. Prajeste fara ulei intr-o tigaie fulgii de migdale pana se rumenesc.
Pune toate ingedientele intr-un castron si amesteca-le. Adauga ulei si otet si asezoneaza cu sare si piper.
Salata crocanta cu rucola si rodie
Pofta buna!
Salată Mediteraneană de Fenicul și Portocale
Salată Mediteraneană de Fenicul și Portocale din: fenicul, portocale, ceapa rosie, masline, ulei de masline, suc de portocala, sare, piper. Descoperiți o combinație perfectă de gusturi și texturi cu această Salată Mediteraneană de Fenicul și Portocale. Acest fel de mâncare îmbină prospețimea feniculului crocant cu dulceața portocalelor, adăugând o notă de savoare cu măslinele negre […]