Salată de crudităti cu castraveciori murati si maioneza: morcovi, pastranac, telina, ridiche neagra, sfecla rosie, mar, castraveti murati, ou, mustar, ulei, sare.
Ingrediente:
2 morcovi
1 păstârnac
1 ţelină
1 ridiche neagră
1 sfeclă roşie mică
1 măr
2 castraveciori muraţi
sare
Ingrediente maioneză:
1 gălbenuş crud şi unul fiert
1 lingură muştar
ulei
Mod de preparare:
Cureţi toate ingredientele, le speli şi le dai pe răzătoarea mare. Castraveciorii însă, îi tai cu cuţitul în bucăţi foarte mici. Pui toate ingredientele într-un castron mai mare.
Amesteci gălbenuşul crud cu cel fiert şi cu o lingură de muştar.
Adaugi apoi treptat uleiul, amestecând în aceeaşi direcţie, pentru a nu se tăia. Când este gata maioneza, o adaugi peste legumele rase şi amesteci bine totul.
La sfârşit, poţi adăuga suc de lămâie, după gustul fiecăruia. Dai salata o oră la frigider, apoi serveşti.
Pui la cuptor cu salata de cruditati din: pui, praf de chilli, praf de ceapa, boia de ardei, piper negru, praf de usturoi, salvie, sare, fulgi de ardei rosu, ulei de masline si salata de cruditati. Ingrediente: 1 pui 4 lingurite praf de chili 3 lingurite praf de ceapa 3 lingurite boia de ardei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.