Nelson’s Green Brier Tennessee Whiskey – un whisky cu o istorie fascinantă, un proces de producție meticulos și un profil aromatic distinctiv care îl diferențiază pe piața globală a whisky-ului. Istoria Nelson’s Green Brier Tennessee Whiskey Povestea Nelson’s Green Brier Distillery începe în secolul al XIX-lea, când Charles Nelson, un imigrant german, a ajuns în […]
Salata de cruditati
PrinteazaSalata de cruditati din: telina, zeama de lamaie, varza rosie, morcov, sfecla rosie, portocale, mustar cu boabe, miere, coaja de portocala, ulei de masline si otet de vin alb.
Ingrediente:
- 1 telina mica, razuita
- zeama de lam 1 lamaie
- 1/2 varza rosie, tocata
- 1 morcov mare, razuit
- 250 g sfecla rosie, fiarta si razuita
- 2 portocale, curatate de coaja si taiate segmente
pentru vinegreta:
- 1 lingura mustar cu boabe intregi
- 1 lingurita miere
- coaja rasa de la 1/2 portocala
- 5 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet de vin alb
Mod de preparare:
Salata de cruditati: Intr-un vas larg, stropeşte ţelina cu zeama de lămâie pe măsură ce o răzui.
Adaugă ingredientele rămase şi dă-le la rece până în momentul servirii.
Amestecă ingredientele pentru vinegretă şi toarnă deasupra legumelor în ultimul moment, înainte de servire.
Pofta buna!
Chutney de Tamarind: un sos dulce-acrișor, plin de arome exotice, care își are originile în bucătăria indiană. Acesta este un acompaniament perfect pentru diverse feluri de mâncare, de la preparate din carne până la legume, sau poate fi folosit ca dip pentru gustări. Ingrediente 200 g de tamarind (pulpă) 500 ml apă 100 g zahăr […]