Salată cu crutoane, anşoa si caşcaval

Printeaza

Salată cu crutoane, anşoa si caşcaval

Ingrediente:

  • sa­lată verde
  • 4-5 felii de pâine
  • 200 g caşcaval afumat
  • 1 borcănel cu anşoa
  • 3 gălbenuşuri
  • 3 linguriţe muştar
  • 100 ml ulei
  • sare
  • 10 ridichi
  • 2-3 frunze de salată

 

Mod de preparare:

Salată cu crutoane, anşoa si caşcaval: Tai cubuleţe pâinea, o aşezi într-o tavă şi o dai la cuptor să se rumenească pentru 20 de minute. Speli salata, o tai fâşii şi o aşezi pe un platou.

Pregăteşti apoi maioneza din gălbenuşuri crude pe care le amesteci treptat cu uleiul, muştarul, un praf de sare şi unul de piper.

După ce s-au rumenit cartoanele, le laşi să se răcească şi le amesteci apoi cu caşcavalul tăiat cubuleţe, apoi le răstorni peste salata verde, aşezi bucăţelele de peşte, torni smântână şi decorezi salata cu jumătăţi de ridichi şi smocuri de salată verde.

 

 

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.