Salata cu ansoa si mozzarella
PrinteazaSalata cu ansoa si mozzarella din: ansoa, mozzarella, ceapa, marar, sare, piper, salata verde.
- 250 g mozzarella
- 300 g anşoa (2 conserve de anşoa în ulei vegetal, picant)
- 1 căpăţână salată verde
- 1 ceapă roşie
- 1/2 legătură mărar
- 1/2linguriţă de sare
- 1/4 linguriţă piper roşu
Mod de preparare:
Se lasă să se scurgă fileurile de anşoa din conservă.
Ceapa roşie se curăţă şi se taie felii, mărarul verde se toacă fin, salata verde se spală şi se rupe cu mâna grosier în bucăţi, iar brânza mozzarella se taie felii.
Se amestecă în boluri salata verde împreună cu feliile de ceapă roşie, se presară deasupra fileuri de anşoa şi felii de mozzarella şi se asezonează salatele cu mărar tocat, sare şi piper asortat proaspăt râşnit, după gust.
Pofta buna!