Salata cu branza, cuscus si rodie

Printeaza

Salata cu branza, cuscus si rodie din: cuşcuş, supă de legume fierbinte, coaja si suc de portocala, brânză halloumi, ulei de măsline, fenicul, ceapă verde, salată, morcov, seminţe de rodie şi fistic.

Ingrediente:Salata_cu_branza_cuscus_si_rodie

  • 150 g cuşcuş
  • 150 ml supă de legume fierbinte
  • coaja şi sucul de la 1 portocală
  • 250 g brânză halloumi, tăiată în 12 felii
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1 cap mic de fenicul, cu miezul îndepărtat
  • 4 fire de ceapă verde
  • 500 g salată, spălată bine
  • 1 morcov mare, decojit şi ras gros
  • 50 g seminţe de rodie şi fistic

Mod de preparare:

Pune cuşcuşul într-un castron mare, amestecă-l cu supa fierbinte, coaja şi sucul de portocală. Lasă-15 minute.

Incălzeşte o tigaie, pune feliile de halloumi (fără ulei) şi coace-le la foc mediu câteva minute până când se rumenesc pe o parte, întoarce-le şi coace-le încă 1 minut.

Scoate-le din tigaie Şi lasă-le deoparte. încălzeşte 1 lingură de ulei în tigaie şi prăjeşte feliile de fenicul şi ceapa verde, câteva minute.

Rupe salata şi adaug-o în tigaie împreună cu morcovul. încălzeşte-le câteva minute. Adaugă seminţele de rodie, fisticul şi cuşcuşul.

Pune halloumi pe verdeţurile prăjite. Stropeşte cu ulei de măsline. Serveşte salata alături de cuşcuş.

Salata cu branza, cuscus si rodie

Salata_cu_branza_cuscus_si_rodie

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.