Salata cu branza pane
PrinteazaSalata cu branza pane din: amestec de salata verde, rosii cherry, maai, branza de capra, ulei de masline, otet balsamic, mustar iute, sare, piper, miere.
- 150 g amestec de salata verde
- 100 g rosii cherry galbene si rosii
- 1 1/2 lingura malai
- 4 rondele branza de capra (a 40g)
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri otet balsamic alb
- 1/2 lingurita mustar iute
- sare
- piper
- 1-2 lingurite miere fluida
Mod de preparare:
Se spală salata, se taie bucăţi şi se repartizează pe 2 farfurii. Se spală roşiile, se taie jumătăţi şi se aşază deasupra. Se toarnă mălai pe o farfurie şi se tăvălesc rondelele de brânză. Se încinge 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie teflonată.
Se prăjesc rondelele de brânză 1 -2 min. pe fiecare parte, până se rumenesc. Intre timp se amestecă oţetul cu muştar, sare, piper şi restul de ulei de măsline. Se toarnă peste salată. Se aşază deasupra brânza, se adaugă un strop de miere şi se serveşte salata imediat.
Salata cu branza pane
Pofta buna!
Foarte buna salata