Salată cu bulgăraşi de branză şi gulii
PrinteazaSalată cu bulgăraşi de branză şi gulii
- 100 brânză de vaci
- 3 linguri susan
- 2 linguri brânză de burduf
- 1 salată verde
- 1 fir de ceapă verde
- 2 ouă
- 1 gulie
- 4 linguri oţet
- 5 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi ouăle tari şi când sunt gata le treci sub un jet de apă rece le cureţi şi le tai felii. Amesteci apoi cele două feluri de brânză şi formezi bulgăraşi pe care-i dai la frigider pentru 30 de minute.
Cureţi gulia, o treci pe răzătoarea cu ochiuri mari, iar separat rumeneşti susanul în tigaie fără ulei. Aşezi pe un platou frunze de salată, gulia trasă, bulgăraşii de brânză caţi prin susan, feliile de ouă şi ceapa tocată.
Torni oţetul amestecat cu ulei, sare şi piper şi dai salata puţin la rece.
Salată cu bulgăraşi de brânză şi gulii
Poftă bună!