Salata cu carne de pasare
PrinteazaSalata cu carne de pasare din: piept de pui, nuci, compot, suc de grapefruit, banana, oua, salata, sare, piper, ulei.
- 1 piept de pui
- 10 nuci
- 1 cutie de compot de ananas
- suc de grapefruit
- 1 banană
- 1 salată verde
- 2 ouă fierte tari
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Ouăle fierte se zdrobesc cu o furculiţă şi se amestecă bine cu ulei, turnat treptat, şi sucul de grapefruit. Se sărează şi se piperează după gust, adăugându-se pieptul de pui, tăiat bucăţele.
In tăviţa pentru cuburi de gheaţă se toarnă suc de grapefruit şi se lasă în congelator.
Intr-o farfurie adâncă, se pun pe rând, peste salata verde, ruptă fâşii, carnea cu sosul în care s-a marinat timp de câteva ore, nucile mărunţite mediu, felii de ananas, tăiate în sferturi şi banana, tăiată rondele.
Se lasă timp de câteva minute, se adaugă cuburile de gheaţă (din zeama de grapefruit) şi se amestecă uşor.
Pofta buna!