Salata cu carne de porc si nuca

Printeaza

Salata cu carne de porc si nuca din: ulei de rapita, otet de vin rosu, mustar cu boabe, sirop de artar, rosie, caise uscate, ceapa, miez de nuca, patrunjel, porc.

Ingrediente: Salata_cu_carne_de_porc_si_nuca

  • 2 linguriţe ulei de rapiţă
  • 1 lingură de oţet de vin roşu
  • 1/4 linguriţă de muştar cu boabe
  • 2 linguriţe sirop de arţar
  • 1/3 varză roşie mică, tocată
  • 6 caise uscate, tăiate în fâşii
  • 1/2 ceapă, tocată
  • 6 jumătăţi miez de nucă, rupte în bucăţi
  • 2-3 linguri de pătrunjel tocat grosier
  • 100g carne de porc gătită la foc mic, ruptă în bucăţi

 

Mod de preparare:

Combină uleiul, oţetul, muştarul şi siropul de arţar într-un bol. Adaugă varza, caisele, ceapa, miezul de nucă şi pătrunjelul.

Amestecă totul bine, apoi încorporează cu grijă carnea. Serviti imediat.

Salata cu carne de porc si nuca

Salata_cu_carne_de_porc_si_nuca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.