Salata cu carne de porc si nuca
PrinteazaSalata cu carne de porc si nuca din: ulei de rapita, otet de vin rosu, mustar cu boabe, sirop de artar, rosie, caise uscate, ceapa, miez de nuca, patrunjel, porc.
- 2 linguriţe ulei de rapiţă
- 1 lingură de oţet de vin roşu
- 1/4 linguriţă de muştar cu boabe
- 2 linguriţe sirop de arţar
- 1/3 varză roşie mică, tocată
- 6 caise uscate, tăiate în fâşii
- 1/2 ceapă, tocată
- 6 jumătăţi miez de nucă, rupte în bucăţi
- 2-3 linguri de pătrunjel tocat grosier
- 100g carne de porc gătită la foc mic, ruptă în bucăţi
Mod de preparare:
Combină uleiul, oţetul, muştarul şi siropul de arţar într-un bol. Adaugă varza, caisele, ceapa, miezul de nucă şi pătrunjelul.
Amestecă totul bine, apoi încorporează cu grijă carnea. Serviti imediat.
Salata cu carne de porc si nuca
Pofta buna!