Salata cu cartofi, branza feta si ceapa rosie
PrinteazaSalata cu cartofi, branza feta si ceapa rosie din: cartofi, branza feta, masline, ceapa rosie, ceapa verde, iaurt, mustar, ulei de masline, sare, piper.
- 500 g cartofi
- 200 g branza feta
- 100 g masline
- 1 ceapa rosie
- 2 fire de ceapa verde
pentru sos:
- 250 g iaurt grecesc
- 1 lingurita cu mustar
- 1-2 linguri cu ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Coace cartofii, scoate-i pe un grătar să se răcească, apoi pune-i la frigider pentru 2-3 ore (sau chiar peste noapte). Curăţă-i de coajă şi feliază-i.Taie ceapa roşie julien, brânza în cubuleţe, iar ceapa verde toac-o mărunt.
Pentru sos, amestecă toate ingredientele şi potriveşte gustul de sare şi piper. Pune în fiecare bol de salată câte un strat de legume şi măsline şi serveşte cu sos deasupra.
Salata cu cartofi, branza feta si ceapa rosie
Pofta buna!