Salata cu cartofi, branza feta si ceapa rosie

Printeaza

Salata cu cartofi, branza feta si ceapa rosie din: cartofi, branza feta, masline, ceapa rosie, ceapa verde, iaurt, mustar, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Salata_cu_cartofi_branza_feta_si_ceapa_rosie

  • 500 g cartofi
  • 200 g branza feta
  • 100 g masline
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire de ceapa verde

pentru sos:

  • 250 g iaurt grecesc
  • 1 lingurita cu mustar
  • 1-2 linguri cu ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Coace cartofii, scoate-i pe un grătar să se răcească, apoi pune-i la frigider pentru 2-3 ore (sau chiar peste noapte). Curăţă-i de coajă şi feliază-i.Taie ceapa roşie julien, brânza în cubuleţe, iar ceapa verde toac-o mărunt.

Pentru sos, amestecă toate ingredientele şi potriveşte gustul de sare şi piper. Pune în fiecare bol de salată câte un strat de legume şi măsline şi serveşte cu sos deasupra.

Salata cu cartofi, branza feta si ceapa rosie

Salata_cu_cartofi_branza_feta_si_ceapa_rosie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.