Salata cu crenvurşti si cas

Printeaza

Salata cu crenvurşti si cas

Ingrediente:Salata cu crenvurşti si cas

  • 4 perechi de crenvurşti
  • 3 roşii
  • 250 g caş
  • 1 salată verde
  • 1 fir de ceapă verde
  • 3 linguriţe oteţ
  • 1 lingurita muştar
  • sare
  • piper
  • 5 linguriţe ulei

 

Mod de preparare:

Crenvurştii îi tai felii subţiri, roşiile tot felii, caşul pătrăţele, salata verde în feliuţe subţiri, ceapa rondele.

Sosul:

Amesteci oţetul cu muştar, sare, piper şi cu uleiul. Sosul obţinut îl combini cu caşul, crenvurştii şi cu roşiile.

Inante de a servi pui salata la rece. Decorezi cu măsline, cas­traveţi, ardei şi felii de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.