Salata cu fasole si mozzarella
PrinteazaSalata cu fasole si mozzarella din: fasole, masline, mozzarella, marar, usturoi, sare, piper.
- 400 g fasole galbenă (păstăi)
- 70 g măsline feliate
- 100 g mozzarella
- 1 legătură mărar
- usturoi
- sare şi piper
- 2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Fasolea curăţată se pune la fiert în apă clocotită cu puţină sare (10 minute). Se scoate, se trece prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă.
Intre timp se toacă pătrunjelul, se zdrobeşte usturoiul şi se taie brânza cubuleţe. Se amestecă fasolea cu măsline feliate, cubuleţe de mozzarella, mărar tocat, usutroi zdrobit.
Se asezonează cu uiei de măsline extra-virgin şi se potriveşte de sare şi piper după gust.
Pofta buna!