Salată cu fasole si năut

Printeaza

Salată cu fasole si năut

Ingrediente:Salată cu fasole si năut

  • năut
  • fasole albă boabe
  • fasole roşie boabe
  • o ceapă albă
  • ciuperci champignon
  • ghebe murate
  • 50 ml ulei de măsline
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • un morcov
  • o limetă
  • busuioc uscat
  • oţet balsamic
  • sare, piper
  • salată verde
  • sos de maioneză

Preparare:

Morcovul se curăţă de coajă, se fierbe şi se taie în cubuleţe. Ceapa se curăţă de foi, se spală şi se taie peştişori.

0 conservă de ciuperci se taie în felii subţiri sau în cubuleţe.

Intr-un castron se pun ciupercile tocate şi ceapa, ghebele dintr-o conservă scurse de lichid şi tăiate în bucăţele, conservele de fasole boabe roşie şi albă.

Se adaugă boabele de năut dintr-o conservă scurse de apă, cubuleţele de morcov şi măslinele fără sâmburi, feliate.

Intr-un castronel se pune uleiul de măsline, o lingură de oţet, sucul de limetă şi o lingură de busuioc uscat. Se presară sare şi piper şi se toarnă peste legumele din vas.

Se amestecă totul, se acoperă cu folie de plastic şi se introduce la rece pentru 30 de minute sau se poate servi imediat, cu salată verde ruptă în fâşii.

Salată cu fasole si năut

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.