Salata cu fasole si paste
PrinteazaSalata cu fasole si paste
- 250 g farfalle
- sare
- sucul de la 1 lămâie
- piper
- 8 linguri ulei de măsline
- 1 cutie boabe de fasole (425 ml)
- 100 g câmaţi chorizo
- 100 g rucola
- 400 g roşii mici
- 1 legătură busuioc
Preparare:
Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet, răsturnaţi-le într-o strecurătoare, turnaţi apă rece peste ele, apoi lăsaţi-le să se scurgă.
Aşezaţi-le într-un castron şi turnaţi peste ele sucul de lămâie, sarea, piperul şi uleiul de măsline. Puneţi fasolea într-o strecurătoare, spălaţi-o cu apă rece şi lăsaţi-o să se scurgă. Tăiaţi carnalul mărunt, cubuleţe. Pregătiţi rucola.
Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le în patru. Tăiaţi frunzele de busuioc fâşii. Incorporaţi ingredientele pregătite în paste, amestecaţi totul bine şi condimentaţi încă o dată după gust.
Pofta buna!
Foarte buna reteta asta de salata cu fasole. Cand tin post o sa scot carnatii din reteta si e perfecta.