Salata cu fasole verde si ardei copt
PrinteazaSalata cu fasole verde si ardei copt din: fasole verde, ardei gras, ulei de masline, otet balsamic, mustar, piper, sare si patrunjel.
- 500 g fasole verde, spalata si taiata bucati
- 1 ardei gras rosu, copt, curatat de coaja si fara seminte
- 1/4 ceasca de ulei masline
- 1/4 ceasca otet balsamic
- 1 lingura mustar
- 1/2 lingurita piper
- 1/4 lingurita de sare
- 2 linguri patrunjel proaspat tocat
Mod de preparare:
Puneti 1 ceasca de apa intr-o cratita si fierbeti fasolea verde. Se fierbe 12-15 minute. Taiati cuburi ardeiul copt.
Scurgeti fasolea intr-o strecuratoare si si clatiti bine. Lasati sa se raceasca. Amestecati impreuna ulei, otet, mustar, piper, sare si patrunjel intr-un castron mic.
Puneti fasolea verde si ardeiul copt intr-un bol de salata si se toarna sosul peste. Amestecati bine. Lasati la temperatura camerei 30 de minute, apoi serviti.
Pofta buna!