Salata cu fructe de sezon

Printeaza

Salata cu fructe de sezon

Ingrediente:Salata cu fructe de sezon

  • 800 g fructe proaspete (pepene galben, caise, căpşuni, cireşe, kiwi)
  • zeama de la 2 lămâi
  • 4 linguri de zahăr
  • 100 ml vermut alb
  • 1-2 linguri de rom
  • mentă proaspătă pentru ornat

Preparare:

Toate fructele se curăţă şi se taie felii sau cubuleţe. Se pun într-un castron, se presară cu două linguri de zarnăr şi zeama de lămâie. Se amestecă uşor şi se împart în idouă boluri mai mici.

Intr-unul se presară romul şi resitul de zahăr, iar în celălalt vas se adaugă vermutul. Se acoperă cele două vase şi se lasă la rece.

Salata se serveşte combinând fructele din cele două boluri sau separat, cu vermut sau rom, după preferinţe. Se ornează cu frunze de mentă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Eu o sa inlocuiesc cu prune, mere si pere. Cred ca o sa iasa o salata de fructe foarte buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.