Salata cu fulgi de porumb

Printeaza

Salata cu fulgi de porumb din: fasole, ceapa, otet, ulei, fulgi de porumb, marar, sare.

Ingrediente:Salata cu fulgi de porumb

  • 1 kg fasole albă
  • 500 g ceapă
  • 75 ml oţet
  • 150 ml ulei
  • 200 g fulgi de porumb
  • 2 legături mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Fasolea fiartă se limpezeşte cu apă rece. La fel şi ceapa tăiată felii. Se amestecă uşor, se potriveşte gustul cu sare, oţet, ulei şi verdeaţă. Se aşază în vasul de servire.

In momentul servirii, se adaugă şi fulgi de porumb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.