Salata cu griş, masline si ceapa

Printeaza

Salata cu griş, masline si ceapa

Ingrediente:Salata cu griş, masline si ceapa

  • 400 ml apă
  • 4 linguri griş
  • sare
  • 1 lingură muştar
  • 150 ml ulei
  • zeama de la 1 lămâie
  • 1 ceapă tocată fin
  • măsline pentru ornat

 

Mod de preparare:

Pui apa cu sare la fiert şi când clocoteşte torni grişul în pbaie şi amesteci energic, să nu se prindă, şi să iasă consistent.

Când s-a răcit amesteci cu maioneză preparată din muştar, ulei şi zeama de lămâie.

Adaugi ceapa şi amesteci bine. Aşezi pe o farfurie şi ornezi cu măsline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.