Salata cu jambon
PrinteazaSalata cu jambon din: salata verde, rosii cherry, jambon uscat, parmezan, paine, ulei, grepfrut, apa, folie, iaurt.
- o salată verde
- 4 roşii cherry
- 150 g jambon uscat
- 150 g parmezan
- 4 felii de pâine de o zi
- 1 lingură de ulei
Pentru sos:
- 1/2 grepfrut
- 1 lingură de apă
- folie Fino
- un borcan mic de iaurt fără grăsime
Mod de preparare:
Se pregătesc crutoanele, pentru care se taie pâinea cuburi, şi se rumenesc în tigaie, fără grăsime. Din grepfrut, iaurt şi apă se face un sos care se păstrează la frigider acoperit cu folie Fino.
1/2 din cantitatea de parmezan se taie fâşii subţiri, iar restul se trece prin răzătoarea cu ochiuri mici. La masă, într-un bol, se pune salata spălată, roşiile tăiate, jambonul tăiat pe lung şi crutoanele. Se stropeşte cu sosul păstrat cu folie Fino.
Salata cu jambon
Pofta buna!