Salata cu legume si carne de vitel
PrinteazaSalata cu legume si carne de vitel din: ardei grasi, rosii, ceapa, carne de vitel, cascaval, usturoi, verdeata, ulei, otet, sare, piper.
Ingrediente:
- 2-3 ardei graşi
- 4 roşii
- 2 cepe
- 300 g carne de viţel
- 100 g caşcaval
- 2 căţei usturoi
- 1 legătură verdeaţă
- 4 linguri ulei
- 1 lingură oţet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli carnea şi o fierbi o oră pe foc mic în apă cu sare. Cureţi toate legumele, le speli, apoi tai ardeii inele, roşiile felii şi ceapa solzişori. După ce a fiert carnea, o tai bucăţi şi o adaugi peste legume, alături de caşcavalul ras.
Amesteci uleiul cu oţetul şi usturoiul pisat, potriveşti de sare şi piper şi torni sosul în salata pregătită. Presari la final verdeaţa tocată şi e gata.
Pofta buna!