Salata cu legume si cuscus
PrinteazaSalata cu legume si cuscus din: cuscus, apa, rosii, dovlecel, morcov, ardei, ceapa, scortisoara, anason, ulei de masline.
- 1 ceşcuţă de cuşcuş
- 1 ceşcuţă cu apă
- 4 roşii cherry
- 1/2 dovlecel
- 1 ardei gras
- 1 morcov
- 2 fire de ceapă verde
- scorţişoară
- anason
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Pune cuşcuşul într-un castron. Toarnă peste el apa fiartă cu un praf de sare. Acoperă cu un capac şi lasă să se umfle aproximativ cinci minute.
Taie ceapa peştişori şi căleşte-o puţin în ulei. Adaugă morcovul, ardeiul şi dovlecelul tăiate cubuleţe, iar roşiile tăiate pe jumătate.
Presară un strat de scorţişoară şi anason proaspăt măcinat şi lasă câteva minute pe foc ca să se întrepătrundă aromele. Serveşte salata fie caldă, fie rece.
Salata cu legume si cuscus
Pofta buna!