Salata cu morcov, sfecla rosie si peste afumat

Printeaza

Salata cu morcov, sfecla rosie si peste afumat din: morcovi, cartofi, sfecla rosie, ceapa, macrou afumat, maioneza, otet, sare.

Ingrediente:Salata_cu_morcov_sfecla_rosie_si_peste_afumat

  • 2-3 morcovi
  • 4-5 cartofi
  • 2 sfecle rosii
  • 4-5 cepe
  • 1 macrou afumat
  • 200 g maioneza
  • 50 ml otet
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi morcovii, cartofii, sfecla şi îi dai pe răzătoarea mare. Tai ceapa peştişori şi o freci cu puţină sare, apoi o stropeşti cu oţet.

Aranjezi salata pe un platou mai adânc sau într-un castron de Jena, astfel: stratul I – cartofi raşi presăraţi cu puţină sare, stratul II – ceapă scursă de oţet, stratul III – maioneză, stratul IV – peştele afumat curăţat de piele şi oase şi tăiat şuviţe, stratul V – sfecla rasă, stratul VI – maio­neză, stratul VII – ceapă, stratul VIII – morcovul ras, stratul IX – cartofi, stratul X – maioneză.

Decorezi cu morcov şi sfeclă roşie.

Salata cu morcov, sfecla rosie si peste afumat

Salata_cu_morcov_sfecla_rosie_si_peste_afumat

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Una din cele mai bune salate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.