Salata cu morcov, sfecla rosie si peste afumat
PrinteazaSalata cu morcov, sfecla rosie si peste afumat din: morcovi, cartofi, sfecla rosie, ceapa, macrou afumat, maioneza, otet, sare.
- 2-3 morcovi
- 4-5 cartofi
- 2 sfecle rosii
- 4-5 cepe
- 1 macrou afumat
- 200 g maioneza
- 50 ml otet
- sare
Mod de preparare:
Fierbi morcovii, cartofii, sfecla şi îi dai pe răzătoarea mare. Tai ceapa peştişori şi o freci cu puţină sare, apoi o stropeşti cu oţet.
Aranjezi salata pe un platou mai adânc sau într-un castron de Jena, astfel: stratul I – cartofi raşi presăraţi cu puţină sare, stratul II – ceapă scursă de oţet, stratul III – maioneză, stratul IV – peştele afumat curăţat de piele şi oase şi tăiat şuviţe, stratul V – sfecla rasă, stratul VI – maioneză, stratul VII – ceapă, stratul VIII – morcovul ras, stratul IX – cartofi, stratul X – maioneză.
Decorezi cu morcov şi sfeclă roşie.
Salata cu morcov, sfecla rosie si peste afumat
Pofta buna!
Una din cele mai bune salate