Salata cu mozarella si piper cayenne

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu mozarella si piper chayene din: samburi de pin, file de pui, ulei de masline, sare, piper, salata de camp, rosii cherry, otet balsamic, mozarella, paine integrala si piper chayenne.

Ingrediente:Salata cu mozarella si piper cayenne

  • 2 linguri de sâmburi de pin
  • 2 buc. de file de pui (a 150 g)
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 200 g de salată de câmp
  • 200 g de roşii cherry
  • 1 lingură de oţet balsa­mic
  • 70 g de mozarella
  • 2 felii de pâine integrală
  • piper cayenne

 

Mod de preparare:

Prăjiţi sâmburii de pin într-o tigaie, fără adaos de grăsime şi aşezaţi-i pe o farfurie. Spălaţi pieptul de pui, uscaţi-l pe un şervet şi tăiaţi-l fâşii. Incingeţi 1 lingură ulei într-o tigaie şi prăjiţi carnea de pui cca. 4 minute, amestecând continuu.

Săraţi-o, piperaţi-o, apoi puneţi-o deoparte. Pregătiţi salata de câmp şi tăiaţi roşiile în jumătate. Amestecaţi oţetul cu sa­rea, piperul şi restul de ulei, apoi amestecaţi totul cu roşiile.

Scurgeţi mozarella, tăiaţi-o rondele şi aşezaţi-o pe feliile de pâine. Lăsaţi-le să se topească pe grătar, tăiaţi-le în două şi presăraţi-le cu piper Cayenne. Aşezaţi pe farfurii roşiile mari­nate, salata de câmp şi pieptul de pui. Presăraţi cu sâmburii de pin şi serviţi totul alături de mozarella făcută la grătar.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.