Salata cu otet balsamic

Printeaza

Salata cu otet balsamic din: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, ardei, patrunjel, ulei, otet.

Ingrediente:Salata_cu_otet_balsamic

  • 6 roşii mari
  • 4 castraveciori
  • 2 cepe mari
  • 6-7 căţei de usturoi
  • 4 ardei graşi, verzi
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 1 ceaşcă cu ulei
  • 1 ceaşcă cu oţet balsamic (sau oţet de vin)

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mare, pune roşiile tăiate cuburi sau felii măricele. Secretul e să le tai din mână, aşa se păstrează tot sucul.

Curăţă castraveciorii, dar nu de tot. Apoi taie-i rondele, nu foarte subţiri Ardeii îi tai tot rondele, subţiri de data asta.

Taie şi usturoiul feliuţe subţiri şi ceapa peştişori. Pune-le în castron. Toarnă uleiul într-o cană, adaugă oţetul şi un praf de sare, apoi pune puţină apă. Amestecă bine şi toarnă peste salată.

Amestecă şi serveşte după 10 minute.

Salata cu otet balsamic

Salata_cu_otet_balsamic

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.