Salata cu păstrăv afumat

Printeaza

Salata cu păstrăv afumat

Ingrediente:Salata cu păstrăv afumat

  • 1 salată verde
  • 1/2 legătură mărar
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1 lămâie
  • 300 g iaurt
  • 250 g păstrăv afumat (sau orice alt peşte afu­mat)
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli salata, o tai fâşii, iar mărarul şi pătrunjelul le tai mărunt. Dezosezi peştele, îl tai şi îl adaugi peste salată.

Razi coaja de lămâie, o amesteci bine cu iaurtul, uleiul şi sucul de la lămâie, potriveşti de sare şi piper, torni sosul peste salată şi peşte şi presari verdeaţa tocată.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.