Salată cu peşte afumat şi caş
PrinteazaSalată cu peşte afumat şi caş
- 1 salată verde
- 1 conservă şprot afumat
- 174 kg caş (de vacă sau de oaie, după gust)
- 1 legătură de ceapă verde
- 1 legătură ridichi
- 2-3 roşii
- 1 legătură de mărar
- oţet şi ulei după gust
- un praf de cimbru
Mod de preparare:
Scurgi întâi peştele de ulei, apoi îl scoţi din cutie şi îl aşezi pe şerveţele ca să înlături orice urmă de ulei în plus. Cureţi ceapa, ridichile, salata şi le tai. Roşiile le speli şi le tai felioare.
Caşul îl vei tăia cuburi. Amesteci oţetul, uleiul, cimbrul şi mărarul, iar sosul rezultat îl torni peste toată salata. Ornezi cu bucăţele de caş, rondele de ceapă verde şi peşte.
Salată cu peşte afumat şi caş
Poftă bună!
Foarte buna salata cu peste.