Salata cu peste si legume
PrinteazaSalata cu peste si legume din: cartofi, fasole, ardei, ceapa, macrou, masline, rosii, otet, sare, piper.
- 500 g cartofi
- 250 g fasole verde
- 150 g ardei gras
- 200 g ceapă
- 200 g macrou (sau orice file de peşte fript)
- 50 g măsline
- 2 roşii (opţional)
- oţet
- piper
- sare
Mod de preparare:
Spală cartofii, fierbe-i în coajă. Când s-au răcorit, curăţă-i de coajă şi taie-i felii. Taie ardeiul în fâşii, ceapa julien şi fasolea în bastonaşe mai mici.
Mărunţeşte peştele. Pune într-un bol toate legumele, bucăţile de peşte, măslinele, adaugă piper şi sare după gust.
Amestecă ingredientele ca să se întrepătrundă aromele. Adaugă în salată un sos din ulei, oţet, sare şi piper. Decoreaz-o dacă preferi cu felii de roşie.
Salata cu peste si legume
Pofta buna!