Salată cu peşte şi sos de verdeaţă proaspătă
PrinteazaSalată cu peşte şi sos de verdeaţă proaspătă
- 2 roşii
- 2 ardei
- 200 g macrou conservat în ulei
- 200 g caş de vacă
- 1 legătură ceapă verde
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 1 lingură oţet
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Cureţi ardeii, îi speli, îi tai fâşii, tai şi roşiile felii, toci ceapa, apoi le amesteci pe toate într-un castron.
Scurgi peştele de ulei, îl desfaci bucăţi şi-l adaugi în salată, apoi pregăteşti separat un sos din ulei, oţet, verdeaţa tocată, sare, piper şi cimbru după gust.
Adaugi sosul în salată, o amesteci şi la sfârşit presari caşul ras.
Salată cu peşte şi sos de verdeaţă proaspătă
Poftă bună!