Salata cu piept de cocos

Printeaza

Salata cu piept de cocos din: cocos, cartofi, morcovi, telina, castraveti, oua, ulei, mustar, zeama de lamaie, gogosari, sare, piper.

Ingrediente:Salata cu piept de cocos

  • 1 piept de cocos
  • 4 cartofi
  • 4 morcovi
  • 1 ţelină mică
  • 4 castraveţi la oţet

Pentru maioneza:

  • 1 gălbenuş crud
  • 1 gălbenuş fiert
  • 1 cană cu ulei
  • muştar
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Pui la fiert carnea în apă cu sare, iei spuma şi laşi să fiarbă până întră furculiţa uşor în carne. Scoţi carnea, o laşi să se răcească şi fierbi legumele.

In acest timp faci maioneza din cele 2 ouă şi 1 cană de ulei de floarea soarelui. Laşi legumele fierte să se răcească bine, apoi toci cubuleţe carnea şi legumele. Tai şuviţe din castravete şi apoi restul îl tai în cubuleţe.

Intr-un vas amesteci totul, potriveşti de sare şi piper şi pui maioneza, după ce ai oprit 1 ceşcuţă pentru ornat. Aşezi salata pe un platou, o îmbraci cu restul de maioneză.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.