Salata cu piept de pui si fileuri de ansoa
PrinteazaSalata cu piept de pui su fileuri de ansoa din: piept de pui, paine, ulei, salata verde, parmezan, sare, piper, fileuri de ansoa, capere, smantana, sare, piper, otet de vin, usturoi, parmezan.
- 150 g piept de pui
- 4-6 felii paine
- 2 linguri ulei
- 2 salate verzi
- 2 linguri parmezan
- sare
- piper
pentru sos:
- 4 fileuri de ansoa
- o lingura capere
- 150 ml smantana
- sare
- piper
- o lingura otet de vin
- un catel de usturoi
- o lingura parmezan ras
Mod de preparare:
Se prepară întâi sosul pentru care se pun într-un vas fileurile de anşoa tăiate, caperele şi usturoiul feliat. Se adaugă smântână şi oţetul şi se mixează. După completa mărunţire, se potriveşte gustul cu sare, piper şi un pic de parmezan ras. Se dă la rece.
Carnea se unge cu o lingură de ulei şi se prăjeşte în tigaie 5 minute. Apoi, pâinea tăiată cuburi se rumeneşte de asemenea în tigaie cu a doua lingură de ulei. Se scot pe şervete de hârtie.
Intr-un castron se pune salata spălată, apoi se aşază carnea tăiată, crutoanele de pâine şi parmezanul ras. Se sărează şi se piperează după gust şi se aduce la masă cu sosul alături.
Salata cu piept de pui si fileuri de ansoa
Pofta buna!