Salată cu piept de pui si nuca

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu: piept de pui, nuca, salata verde, mere, telina, morcov, para, caise, sare, piper, otet mere, ulei de masline, oregano uscat.

Ingrediente:

  • două piepturi de pui
  • 100 g miez de nucă
  • o salată verde
  • două mere
  • o ţelină mică
  • doi morcovi
  • o pară
  • 50 g caise uscate
  • sare
  • piper
  • două linguri cu oţet de mere
  • 100 ml ulei de măsline
  • oregano uscat

 

Mod de preparare:

Piepturile de pui se spală, se dezosează, se taie bucăţi potrivite şi se fierb în apă cu sare. Se scurg de apă şi se prăjesc uşor în puţin ulei. Morcovul, ţelina, mărul şi para se curăţă de coajă, se spală şi se dau prin răzătoarea cu ochiuri mari.

Se pun într-un bol împreună cu salata verde tăiată fâşii, miezul de nucă şi caisele uscate tocate mărunt. Se adaugă oţetul de mere şi ulei după gust, sare, piper şi oregano. Se pune pieptul de pui tăiat fâşii, se amestecă bine ca să se omogenizeze ingredientele şi se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.