Salată cu piept de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu: piept de pui, masline verzi, fasole rosie, ceapa rosie, eosii uscate, salata verde, lamaie, usturoi, ulei de masline, sare, piper, busuioc verde, barnza telemea, parmezan.

Ingrediente:Salată cu piept de pui

  • 2 buc. piept de pui
  • 100 g măsline verzi feliate
  • 100 g fasole roşie
  • o ceapă roşie
  • 5 felii roşii uscate în ulei
  • o salată verde
  • o lămâie
  • doi căţei de ustu­roi
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • busuioc verde
  • brânză telemea
  • parmezan

Mod de preparare:

Fasolea roşie se înmoaie cu o seară înainte, se fierbe, se scurge şi se păstrează la rece. Intr-un bol se pun trei linguri cu suc de lămâie, două linguri cu ulei de măsline, usturoiul tocat, sare şi piper. Piepturile de pui se dezosează, se spală, se scurg de apă şi se taie felii subţiri. Se trec feliile de carne prin amestec, se aşază pe grătarul încins şi se frig câte şase minute pe fiecare parte.

Intr-o tigaie se încing două lin­guri cu ulei, se pun roşiile tăiate julien, ceapa roşie tăiată peştişori şi se călesc cinci minute la foc iute.

Se adaugă boabele de fasole roşie, puţin busuioc tocat, sare şi piper. Se mai ţin două minute pe foc, se pun într-un castron şi se lasă să se răcească.

Când sunt călduţe se ames­tecă bine cu salata tăiată fâşii, busuioc, măslinele verzi şi carnea de pui tăiată bucăţele.

Salată cu piept de pui

Salată cu piept de pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.