Salata cu porumb copt

Printeaza

Salata cu porumb copt din: rosii, castraveti, ceapa, porumb, condurasi, ulei, otet.

Ingrediente:Salata cu porumb copt

  • 2 roşii
  • 2 castraveţi mici
  • 1 ceapă micuţă
  • 1 porumb copt
  • 10 conduraşi
  • sare
  • ulei de măsline aromat cu frunze de dafin
  • 1 lingură seminţe de cânepă
  • puţin oţet de mere cu miere

 

Mod de preparare:

Se curăţă castraveţii de coajă şi se taie cubuleţe. Roşiile se spală bine şi se taie cubuleţe. Ceapa se toacă mărunt.

Se pun toate într-un bol, se amestecă cu conduraşii, seminţele de cânepă, porumbul copt, sarea, oţetul şi uleiul de măsline.

Se lasă în repaus 5 minute, apoi se poate servi salata. Porumbul se coace în jar, în sobă sau pe plită, întorcându-se pe toate părţile, până prinde puţină negreală.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.