Salata cu pui si ciuperci

Printeaza

Salata cu pui si ciuperci din: salata, varza, piept de pui, crutoane, ciuperci, maioneza, zeama de lamaie, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Salata cu pui si ciuperci

  • 1 salată verde
  • 1/2 varză rosie
  • 2 bucăti piept de pui
  • crutoane
  • 200 g ciuperci
  • 4 lingurite maioneză
  • zeamă de lămăie
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli bucătile de carne, le dezosezi şi îndepărtezi pieliţele. Incingi putin ulei într-o tigaie şi rumeneşti carnea de pui pe ambete părti pană se pătrunde bine. Presari putină sare şi le scoti.

Speli şi tai ciupercile feliuţe subtiri si le rumeneşti in uleiul in care ai prăjit puiul. Le tii până când scade zeama lăsată de ele, apoi le pui intr-un bol.

Speli salata şi varza după ce le-ai îndepărtat primele foi. Rupi salata cu mâna, iar varza o toci mai mare, tai bucăţi carnea şi le pui în bolul cu ciuperci, împreună cu crutoanele.

Presari sare şi piper, amesteci, adaugi maioneza, guşti şi, dacă e nevoie, torni şi zeamă de lamaie, după preferinţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.