Salata cu pui si fulgi de migdale

Printeaza

O reteta absolut delicioasa de salata cu pui si fulgi de migdale din: fulgi de migdale, ulei de rapita, sare, piper, salata, varza rosie, usturoi verde, otet balsamic si ulei de nuci.

Ingrediente:Salata cu pui si fulgi de migdale

  • 2 linguri fulgi de migdale
  • 2 linguri ulei de rapiţă
  • 3 buc. file de pui (a 150 g)
  • sare
  • piper
  • 2 salate
  • 1 varză roşie
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 linguri oţet balsamic alb
  • 4 linguri ulei de nuci

 

Mod de preparare:

Prăjiţi fulgii de migdale într-o tigaie, fără adaos de ulei. Amestecaţi pentru a evita să-i ardeţi, apoi aşezaţi-i pe o farfurie. încingeţi uleiul de rapiţă în tigaie. Spălaţi pieptul de pui, uscaţi-l pe un şervet de bucătărie şi prăjiţi-l 16-20 de minute, întorcându-l pe ambele părţi.

Condimentaţi-I cu sare şi pi­per. Spălaţi salata şi legu­mele. Tăiaţi salata şi andiva bucăţi. Tăiaţi ardeiul şi usturo­iul fâşii. Pentru dressing, amestecaţi oţetul, sarea şi pi­perul, apoi încorporaţi uleiul de nuci.

Amestecaţi salata şi le­gumele, tăiaţi carnea de pui felii rotunde, presăraţi-le peste salată, stropiţi-o cu sosul pre­gătit, iar la final presăraţi fulgii de migdale. Dacă doriţi, ornaţi cu verdeaţă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.